sâmbătă, 5 mai 2012

Transfer servetel pe cartonDeoarece am avut nevoie de un suport de carton mai mare , am pus in practica tehnica din filmuletul de mai jos .... merge repede si rezultatele sunt bune .

http://www.youtube.com/watch?v=9hpqpeljWd4&feature=rela


Am luat un servetel , am scos cele doua straturi albe cu grija sa nu rup servetelul .Am asezat peste carton folie alimentara

Peste servetelul cu modelul ales.


Am acoperit cu trei coli de hartie - de fapt totul a fost pus intre foile unui bloc mare de  hartie ... si cu calcatorul incins am calcat peste ( calcatorul  nu  trebuie sa aiba apa in el ) de cateva ori , am insintat pe margini .


S-a lipit perfect .Pe verso am lipit a doua coala alba (cea care vine imediat sub partea cu model ) din pacate nu am facut poza , a iesit bine si spatele deoarece era in degrade .

Un comentariu:

Kesepian spunea...

Foarte tare.
Am memorat.
Te felicit.

Copyright © 2007-2012. nicolina s blog - http://getaiaz.blogspot.com/. Toate drepturile asupra blogului http://getaiaz.blogspot.com/ apartin proprietarului. Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului si pozelor de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.Pozele aflate pe acest blog servesc doar ca inspratie . Page copy protected against web site content infringement by Copyscape