luni, 31 august 2009

New arrival ep.1

Modelul este dintro revista spaniola , normal modelul se lucreaza pe aida 14 alb , eu il lucrez pe aida 18 crem asa ca va trebui sa cos si hainutele .








2 comentarii:

cherie spunea...

Am inceput sa studiez instructiunile la care dintr-o "graba" nu am avut acces la inceput asa ca am dat de bloguri. Si eu am blog dar nu am pe profil goblenul asa ca nu-l afisez dar blogul tau este foarte interesant. Imi plac goblenurile tale, copilasul asta este minunat dar le stiu de pe blogul comun. Oricum, aici scrii mai detaliat. E interesant, voi reveni.
Dar te rog,da-mi o informatie daca poti, cum ai facut de ai trei coloane. Eu tot pe blogspot nu am decat 2 coloane si nu stiu cum sa mai bag una....Ce sablon ai, l-ai modificat cumva ?

Nicolina spunea...

Cherie multumesc de vizita ,, Dar te rog,da-mi o informatie daca poti, cum ai facut de ai trei coloane. Eu tot pe blogspot nu am decat 2 coloane si nu stiu cum sa mai bag una....Ce sablon ai, l-ai modificat cumva ?" ca sa-ti raspund la intrebare , am ales un template cu trei coloane .

Copyright © 2007-2012. nicolina s blog - http://getaiaz.blogspot.com/. Toate drepturile asupra blogului http://getaiaz.blogspot.com/ apartin proprietarului. Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului si pozelor de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.Pozele aflate pe acest blog servesc doar ca inspratie . Page copy protected against web site content infringement by Copyscape